Els Catarres van començar la seva gira “Diamants” el 22 d’abril al Sant Jordi Club de Barcelona, on la banda tornava a dalt dels escenaris després de més de dos anys. Es notava en l’ambient que hi havia ganes de tornar a gaudir dels seus èxits en directe.

L’endemà era Sant Jordi i el grup d’Aiguafreda va desplaçar-se fins a Girona per actuar al Festival Strenes, en una jornada molt especial pels catalans, on l’amor hi és molt present. Després d’un dia intens de llibres, roses i també pluja, la banda va acabar d’enamorar-nos amb el seu potent directe, on es van enllaçar les seves noves cançons amb els èxits més importants dels darrers onze anys.

- Publicitat -

I és que Els Catarres acumulen un bon grapat de cançons que formen part de la banda sonora de moltes persones. Es va notar des del primer instant quan ‘Animals’ va sonar a un Auditori que estava ple a vessar. La cançó va servir per iniciar un concert que va ser un karaoke constant, amb moments emocionants com ‘La porta del cel‘, altres vibrants amb ‘Invencibles, ‘Fins que arribi l’alba’, ‘Rock and Roll’, ‘Tintín’, ‘Estels al vent’ o ‘Vull estar amb tu’. També va tornar la ‘Jenifer‘, una de les primeres cançons del grup, molt aclamada per part del públic, així com ‘Caramelles’, tot i que aquesta última no va sonar.

Si a Barcelona va ser La Fúmiga qui va aparèixer en una de les cançons del repertori, a Girona l’encarregada de regalar-nos un moment preciós va ser la Laura Cruells, la germana de la Roser i component de la formació XY, on van interpretar amb gran emoció ‘De pares a fills‘.

Sí que vam poder gaudir de noves cançons com ‘Honestament’, ‘T’odio’ o ‘La ferida’, així com el senzill ‘Diamants‘, que va ser la darrera cançó d’un concert que ningú volia que s’acabés. Però tothom tranquil! La gira no ha fet més que començar i tindrem molts municipis i concerts per seguir vibrant amb un d’aquells grups que sempre ho dona tot sobre de l’escenari.