El que s’ha viscut aquest 26 de març a Razzmatazz es trigarà a oblidar. El concert de Joan Dausà al Cruïlla de Primavera ja prometia fort, després de setmanes on el músic escalfava els ànims dient que seria un concert molt ballable i on sonarien cançons que ens farien saltar, ballar i viure de nou un concert com els d’abans de la Covid.

Els primers instants de la nit, han deixat tothom sorprès i és que si la gent s’imaginava una festa des del primer minut, s’equivocaven per complet! La primera cançó era tranquil·la, pausada, amb llums tènues, com si ens trobéssim a un pub. Al segon tema s’ha animat una mica la nit, gràcies al públic que no ha parat de cantar en tota la nit.

I després s’ha aturat tot. Joan Dausà ha agafat la paraula i ens ha avançat el què ens esperava durant la nit. Ens ha parlar d’un concert diferent, amb la presència d’un polsador, que en qualsevol moment del concert podia ser premut per algun dels músics, però també per dues seguidores de l’artista, que a través d’un concurs a les xarxes havien estat les vencedores i posseïen una mena d’espasa làser a l’estil de les pel·lícules de Star Wars. I en el moment que les dues noies volguessin també aturarien el concert i pujarien a sobre l’escenari a ballar durant 30 segons la cançó que elles haguessin triat i que els motivava. En total el concert s’ha aturat en 7 moments, on la cançó que estava interpretant la banda es tallava en sec per viure uns instants de festa i ball. I quan acabava això, tornava el concert en el mateix punt on s’havia aturat.

- Publicitat -

Entre el públic hi havia moltes persones que mai havien vist a Dausà en directe i de ben segur que s’han quedat sorpreses i meravellades amb el què han vist. Els que ja l’hem vist un bon grapat de vegades, podem (puc) assegurar, que ha estat una autèntica festassa el què s’ha viscut aquesta nit. Hi havia ganes de tornar-s’ho a passar bé, a riure, a saltar, a cantar, a ballar…a fer tot el què abans del Covid fèiem, de forma natural, sense imaginar-nos que algú premeria un polsador i tot s’aturaria.

Que els seguidors de Joan Dausà són uns entregats totals, es pot dir ja no? Ho han donat absolutament tot al llarg del concert i ha estat impossible no contagiar-se d’aquest ambient viscut.

Més enllà de tots els temes que han sonat del nou disc, dels antics, aquest concert ha estat un parèntesi, això no anava de ‘Jo mai mai’, de ‘Ho tenim tot’ o de ‘La gran eufòria’, no. Això anava de prémer el polsador i viure una nit per no oblidar.