Foto: Cruïlla XXS

Ahir dimecres 8 de juliol, el de Terrassa va tornar als escenaris després de mesos de confinament amb la mateixa energia que té el seu disc ” Amuza”.

Amb la calor com a teló de fons i fent broma, Miki Núñez va iniciar el seu recital amb un Celebrate versionant a 2 llengües ( Català i Castellà ). Més endavant va seguir fent jocs de paraules , per donar pas a altres cançons. Entre elles ‘Eterno Verano’, on va esmentar que seria un estiu diferent  i etern, donades les circumstàncies.

Amb l’anormalitat d’un públic assegut a les cadires, el recital d’aquest jove ha passat pels seus millors èxits. Des del seu recent ‘ Me Vale ‘, que ha fet vibrar el públic del festival Cruïlla, fins a l’emotiu ‘Escriurem’ que feia caure la nit a Barcelona.

- Publicitat -

D’altra banda Miki, com a regal al públic ha estrenat cançons del que serà el seu nou disc, entre elles ‘ Mi Lugar, una de les quals encara no ha sortit a la llum. A més ha volgut portar a escena versions dels seus referents, com Sopa de Cabra que ha transformat l’Anella Olímpica durant uns instants, en l’Empordà.

Per últim i com a moment emotiu de la nit, el cantant ha volgut tenir un record per les persones que han mort degut a la Covid-19. Miki ha il·luminat el recinte de l’Anella Olímpica amb la seva cançó estrella: Escriurem, la qual ha dedicat a la gent que ha mort durant la pandèmia, i que ha acabat fent emocionar a més d’un espectador del concert.

CRÍTICA
Nota
9
miki-nunez-omple-el-festival-cruillaAhir dimecres 8 de juliol, el de Terrassa va tornar als escenaris després de mesos de confinament amb la mateixa energia que té el seu disc " Amuza".Amb la calor com a teló de fons i fent broma, Miki Núñez va iniciar el seu...