Gemma Martz

Ahir diumenge 19 de juliol Miki Núñez va ser l’encarregat en finalitzar el Festival Strenes 2020 fent doblet a l’auditori de Girona carregat de bones vibracions.

Va iniciar el concert cantant ‘Vivir al 100%’, tot seguit va parlar sobre la situació en la cultura en la situació que ens trobem davant el país. El terrassenc deia realitats com ara “no hi ha hagut cap mena de rebrot en cap esdeveniment cultural o d’entreteniment, el govern hauria de confiar una mica i saber que la cultura és segura perquè sembla que els hi agradi que quan hi ha una mica de cultura en mig vulguin cancel·lar-la al moment”.

L’auditori s’ha il·luminat en un parell de cançons però també ha carregat de moltíssima energia a la gent en cançons com ‘La venda’ o ‘Nadie se salva’ entre d’altres.

- Publicitat -

A més, el terrassenc ens ha presentat noves cançons en català i en castellà com ara ‘De ida y vuelta’ una cançó rumbera o ‘No m’ho esperava’ una preciosa balada que ha fet que s’il·luminés l’auditori. A més a més, ha cantat versions una d’elles ‘l’Empordà’ de Sopa de Cabra.

Gemma Martz

A punt d’acabar el concert ens fa recordar i ens ho agraeix de tot cor que fa uns mesos era amunt d’aquell escenari recollint un premi enderrock de la cançó ‘Escriurem’, un cop cantada la cançó l’audiència l’aplaudeix un temps seguit ben fort tots aixecats i fa que el de Terrassa s’emocioni en sentir que la seva cançó ha arribat al cor de tothom. Finalment, vam acabar tot l’auditori ballant ‘Me Vale’ la cançó que va treure en mig confinament.

Un cop acabat al concert a causa de les circumstàncies ha volgut posar-se a firmar els productes del marxandatge o el seu disc a la gent que comprés al moment per així poder parlar amb ell una petita estona i tenir una foto de record.

 

CRÍTICA
Nota
9
miki-nunez-carrega-de-bones-vibracions-lauditori-de-girona-amb-amuza-versions-i-nous-temesAhir diumenge 19 de juliol Miki Núñez va ser l'encarregat en finalitzar el Festival Strenes 2020 fent doblet a l'auditori de Girona carregat de bones vibracions.Va iniciar el concert cantant 'Vivir al 100%', tot seguit va parlar sobre la situació en la cultura en...