En Manu Guix va ser l’encarregat d’obrir el cicle de concerts “Unplugged” que enguany ha organitzat La Santa Market de Santa Cristina d’Aro per adaptar-se a la situació actual i per demostrar que es poden seguir fent espectacles en directe amb tota normalitat.

En el dia que coneixíem que el Primavera Sound havia ajornat tota l’activitat de Nits del Fòrum per tot el mes de juliol, Manu Guix va oferir un directe proper i amb totes les mesures de distanciament i seguretat necessàries per demostrar que es poden seguir oferint espectacles en directe sense cap problema.

De fet abans del concert vam poder parlar amb ell d’aquesta situació, així com del repertori que pensava fer i si podríem escoltar alguna nova cançó. Ens va avançar que de moment no ha tingut temps, però que espera fer-ho després de l’estiu.

- Publicitat -

El concert no va decebre i durant tota la vetllada el músic va estar participatiu amb el públic, demanant que la gent fes peticions musicals que van anar des de cançons del propi músic fins a versions de temes d’Elton John, Billy Joel, Ray Charles o Lluís Llach amb el clàssic ‘Que tinguem sort’. Així mateix vam poder gaudir d’una versió del tema ‘When I Was Your Man’ de Bruno Mars, amb la participació de Beth Rodergas, en una interpretació que va provocar forts aplaudiments.

Manu Guix és d’aquells músics que s’han de veure en directe, per comprovar com de bo és i com de merescuda és la fama i popularitat que té. Veure’l sobre l’escenari i interpretar des d’una balada preciosa com ‘En tres minuts’, passant per temes d'”El Petit Príncep” o versions jazz demostren la classe d’artista que és i tot el potencial que té.

Vam tenir sort, salut i vam gaudir d’una nit de música en directe en un moment on sembla que el més fàcil és prescindir de la cultura, precisament en un dels moments on més necessària és.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Hem parlat amb en Manu Guix abans del seu concert a La Santa Market.

Una publicación compartida por Primera Fila (@primerafila.cat) el

CRÍTICA
Nota
9
el-manu-guix-mes-proper-a-la-santa-market-en-una-nit-de-culturaseguraEn Manu Guix va ser l'encarregat d'obrir el cicle de concerts "Unplugged" que enguany ha organitzat La Santa Market de Santa Cristina d'Aro per adaptar-se a la situació actual i per demostrar que es poden seguir fent espectacles en directe amb tota normalitat.En el...