Villagers van actuar aquest dimarts a la nit a la Sala Razzmatazz 2 que presentava una entrada molt bona, després del bon gust de boca que va deixar el grup en la seva actuació al Festival Vida el 2016.

Aquesta vegada gràcies a les peticions dels seguidors del grup a través de la plataforma de concerts sota demanda Cooncert.com i la promotora Live Nation, la banda va tornar a Catalunya, aquesta ocasió per presentar el disc “The Art Of Pretending To Swim”, per alguns el millor disc de la banda fins al moment.

El que ens va deixar el directe va ser que Villagers abandonen el seu so folk acústic que ens van malacostumar a alguns i aposten per uns sons més electrònics i fins i tot psicodèlics amb l’ajuda de sintetitzadors. Tot i això, el talent de Conor O’Brien queda demostrat al llarg de tota l’estona que està a sobre l’escenari, on es posa a ballar de forma peculiar o interactua amb el públic, deixant fins i tot algunes frases en català.

- Publicitat -

El concert va començar puntualment a dos quarts de 10 de la nit i es va allargar durant 90 minuts, on a part de repassar en la seva totalitat el nou disc, també vam poder recuperar temes dels discs “Darling Arithmetic” o “Becoming a Jackal”, amb especial menció a ‘Everything I Am Is Yours’, ‘Courage’, ‘Hot Scary Summer’ o ‘Twenty-Seven Strangers’ amb dedicatòria a la Sílvia, una de les assistents del concert.

La darrera en sonar va ser ‘Nothing Arrived’, que va ser cantada per tot el públic en un bon final, per una nit més freda del que alguns haurien volgut.