Enlluernats, així vam quedar tots els que dimecres omplíem la sala Razzmatazz de Barcelona per veure els Morcheeba amb Skye Edwards com a gran protagonista amb una veu que t’atrapa des del primer moment i una seducció innata sobre l’escenari.

El concert servia per presentar el seu últim disc “Blaze Away”, però evidentment tampoc van faltar-hi els clàssics de tota la vida, que van des de la preciosa ‘The Sea‘, passant per una de les primeres cançons del grup com és ‘Trigger Hippie‘ i diverses cançons del seu fantàstic disc “Big calm”, com ‘Let me see’, ‘Part of the process’ o ‘Blindfold’. Tampoc va faltar el seu himne ‘Rome wasn’t built in a day‘, una de les cançons més conegudes i radiofòniques del grup i que va servir per tancar el concert.

- Publicitat -

La posada en escena va ser sòbria i durant tot el concert els únics protagonistes van ser els jocs de llums que es projectaven des de l’escenari i els músics, que van oferir un directe molt bo i pròxim i deixant-nos moments curiosos, com quan Skye Edwards va dir que era l’aniversari del seu fill, que precisament és el bateria en l’actual gira.

La nit ens va deixar altres moments per recordar com el bonic homenatge a David Bowie amb una interpretació diferent del ‘Let’s Dance’ o una versió del ‘Summertime’ de George Gerswin. Abans dels bisos vam viure un altre moment d’aquells de pell de gallina, amb Skye Edwards dirigint-se en català al públic demanant-nos que cantéssim amb ella el ‘Let me see’.

El concert va acabar amb la cançó que tothom esperava, ‘Rome Wasn’t Built in a Day’, que va ser el final perfecte per una nit brillant.

Vídeo: Youtube