Foto: Marc Seco

“En medio de una fiesta bailándola a mi bola, si nadie me controla así me siento bien”. Així diuen Lágrimas de Sangre en el seu èxit “Voy a Celebralo”, i així van fer sentir el públic de la Sala Dresden de Cerdanyola del Vallès el passat dijous 15 de novembre.

Un cop havia entrat tothom que havia comprat l’entrada pel concert, una tela blanca va ser retirada per exhibir el logo de LDS i els membres del col·lectiu van anar pujant a l’escenari. Acid Lemon (productor i dj) i Rama Lama (guitarra) van ser els primers a apropar-se al públic, que va començar a cridar d’emoció mentre començaven els primers acords de “Carta Abierta” i Microbio, Still Ill i Neidos, la resta de components i cantants, sortien a l’escenari.

Després d’aquest èpic inici, el concert va anar vent en popa. El directe de l’àlbum ‘Viridarquia’ junt amb algunes cançons d’altres treballs van transmetre el bon rollisme del grup. Els èxits sonaven un darrere l’altre, però als fans no els importava perdre la veu rapejant temes com “Aire Pur” o “Te conozco bien”. Al cap d’hora i mitja de cançons de rap combatiu, la banda del Masnou va tancar una nit increïble amb “Blancs Wu-Tank”, una cançó que reivindica l’autèntica lluita.

- Publicitat -

Amb tot això, es va fer gaudir d’un gran show a tots els espectadors que, com nosaltres, tenen ganes de més concerts de Lágrimas de Sangre.