Jason Derulo tornava a Catalunya després d’actuar al festival de Cap Roig l’estiu passat i ho ha fet en una nit que han iniciat la jove banda Marcus & Martinus, formada per dos germans de 16 anys, que han començat a escalfar la nit fins pocs minuts abans de les 9.

Quan passaven uns instants de l’hora prevista per l’inici del concert ha aparegut un DJ que ha començat a intentar que el públic es preparés per al que vindria a continuació. Per desgràcia jo em pensava que la seva presència seria més breu de la que realment ha estat o almenys jo així ho he viscut. Se m’ha fet eterna aquesta selecció de cançons marxoses de radiofórmula…
Finalment pels volts de tres quarts de 10 ha marxat el DJ i ha donat pas a Jason Derulo, el que tothom esperava amb moltes ganes. De fet el Sant Jordi Club feia molt de goig i la gent es notava que tenien ganes de festa i donar-ho tot.
La nit es va iniciar amb una versió reduïda de Whatcha Say, la primera cançó que va sonar d’ell al nostre país i qui sap si perquè ja queda lluny, en menys de dos minuts ja havia passat a la següent peça del repertori.

 

Desconec el motiu, però moltes de les més de 20 cançons que ha arribat a tocar durant el show, les ha ventilat més ràpid del compte i deixava la sensació de coitus interruptus.
No serà un concert que passarà a la història, però s’ha de reconèixer que el cantant ho dóna tot igual que els diferents ballarins i ballarines que no han parat en tota la nit de fer balls sensuals al costat de l’estrella.
Entre les cançons que han sonat destaquen Trumpets, Wiggle, Talk dirty, In my head, The Other side, Colors, Want to want me, que ha estat la que ha tancat el concert, amb agraïments del cantant i fins i tot confeti, i és que per molts ha estat una gran festa, tot i que a mi em deixa la sensació que amb el talent que té podia haver donat molt més.

 

- Publicitat -
NOTA: 6’5/10
 
Vídeo: Youtube