Ahir, dijous dia 10 de maig, Doctor Prats va aterrar a la Sala Barts per presentar el seu nou disc, Venim de Lluny, estrenat el passat 4 de maig. El grup de Terrassa va tornar als escenaris després d’un període de 6 mesos d’aturada per preparar aquest nou treball, el qual ha sigut molt ben rebut per tots els seus seguidors.

La banda, que havia aconseguit vendre totes les entrades per l’actuació, començava amb força un concert que no va deixar a ningú indiferent i és que des del primer moment van aconseguir que el públic ballés i cantés amb ells. En sonar els primers acords, la banda va deixar volar un ventall de confeti que va deixar la sala tota plena de color, aconseguint (juntament amb les llums de l’escenari) que l’escenografia fos increïble.
Doctor Prats, com ja hem dit, no va deixar a ningú indiferent. I és que van saber recollir els millors temes dels seus dos anteriors treballs i les parts més divertides del seu anterior directe per a barrejar-les amb l’explosivitat de les cançons del nou treball, que, tot i semblar força suau en sentir el CD, van fer que en directe les cançons sonessin amb un to totalment diferent i molt encertat.
A mesura que el concert anava arribant al seu final, el cantant del grup, en Mark-e, va fer un petit discurs d’agraïment a totes les persones que, d’una manera o una altra, els han ajudat a poder crear el que és el seu tercer disc en menys de 4 anys. En acabar el discurs, van fer una petita parada on tot el públic no parava de cridar i demanar que aquell increïble “Festribal” no acabés i, en vista de les demandes del públic, Doctor Prats va tornar a l’escenari i tot fent un petit recordatori en memòria d’Avicii, van tocar Les Nits No Moren Mai i Ara, acomiadant-se del públic amb la típica fotografia.
Per acabar aquesta crònica sobre la gran vivència que vam viure tots els assistents d’ahir, cal destacar que Doctor Prats no saben defraudar (si parlem en termes del directe) i ens van deixar ben clar que venen amb més forces que mai per a fer que tothom balli, canti i cridi al ritme del seu nou treball i dels seus antics grans èxits.
Andrea Viedma i Marc González
- Publicitat -