Aquest divendres dia 6, l’equip del PNDR ens vam acostar a Poble Espanyol, on el festival Cruïlla celebrava dos concerts: el de Koers i el de presentació del nou disc dels Catarres, que es diu Tots els meus principis.
Tots dos grups van fer unes actuacions d’escàndol, els primers amb el seu ritme reggae tan característic i atrevint-se amb versions d’altres grups o cantants com va ser el Locked Out of Heaven de Bruno Mars. Per altra banda, els Catarres van fer un increïble directe on van destacar (per descomptat) les cançons del seu nou àlbum, tot i que també van intercalar-ne d’antigues, per tal de donar un toc de nostàlgia. A més, com anècdota del concert, cal destacar que, a causa d’uns problemes tècnics al final d’aquest, el grup format per l’Eric, la Roser i en Jan, van improvisar una de les seves cançons més conegudes: Oh Jennifer!, a causa de les peticions del públic, tot i que no estava planejada i feia més d’un any que no tocaven ni assajaven. Tot i això, i gràcies a l’ajuda dels seus fans, van brodar l’actuació.
Nosaltres ens vam dedicar no només a passar una bona estona escoltant la música d’aquests dos grans grups, sinó que també vam aprofitar per fer fotos als integrants. Us deixem les fotografies més a baix per si les voleu veure!
Marc Seco

 

 

- Publicitat -