La sala Apolo es va vestir de negre per rebre els The Horrors, la banda britànica de Southend. Parlar del seu gènere musical és tot un repte, ja que es nota un canvi d’estil entre els primers i els últims discos Tot i així, podem afirmar que es mouen entre l’indie, rock i punk, sempre amb un rere fons gòtic i psicodèlic. L’últim treball que han realitzat, anomenat ’’V’’, és probablement el que té un caràcter més revolucionari pel que fa al seu estil, apostant per noves sonoritats que els permeten obrir les portes d’un rock més industrial.
El concert es va iniciar amb l’actuació del duo argentí Mueran Humanos, format per Carmen Burguess i Tomás Nochteff, actualment instal·lats a Berlin. Van tocar cançons del seu últim disc ‘’Miseress’’, presentat el 2015. Els seus sons electrònics i psicodèlics ressonaven en una sala gairebé buida, ja que el públic va començar a arribar a finals de la seva actuació.
En aquests 30 minuts entre una actuació i l’altre, es va anar omplint la sala, però tot i així, aquesta va quedar molt lluny del sold out. Hi havia molta expectació per la sortida de la banda britànica, eren  les 21:20 i encara s’estaven afinant els instruments. 
El concert estava enfocat bàsicament en presentar l’últim disc i donar llum a aquesta nova etapa que encaren, ja que durant la primera meitat del concert van sonar les cançons noves. El públic va semblar no importar-li, ja que va vibrar igualment amb el nou repertori. Un dels elements a remarcar és l’espectacle de llums i flaixos que va acompanyar l’actuació musical, creant un ambient ideal per el tipus de música que escoltàvem. Els primers temes que la banda va tocar van ser ‘’Machine’’ i ‘’Hologram’’. A mig concert va sonar ‘’Sea Within a Sea’’, que va tenir molt bona rebuda per part del públic. El tema més conegut de la banda ‘’Still Life’’ es va fer esperar, ja que va arribar al final del concert, de fet va ser la última cançó abans dels bisos. Els assistents van demanar més, ja que tan sols portàvem una hora i pico de concert, i la banda va tornar a sortir per tocar les dues cançons definitives: ‘’Ghost’’ i ‘’Something to remember me by’’. Aquesta última és potser la cançó més innovadora del disc, molt més melòdica i ballable.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: justify; font: 11.0px Helvetica; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: justify; font: 11.0px Helvetica; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 13.0px}
span.s1 {font-kerning: none}

Bona actuació dels britànics, que transmeten bones sensacions a un públic que no vol esperar altra vegada 3 anys per tornar-los a escoltar en directe a Barcelona.
NOTA: 6

TEXT I FOTOS DE: MARTÍ RESTA


MUERAN HUMANOS


THE HORRORS

- Publicitat -