Començar la setmana amb un concert és fantàstic, però si a més és dels Royal Blood encara ho és més.

Vaig tenir l’oportunitat de veure’ls per primera vegada en directe el 2015, on van oferir un majestuós concert a la Sala Apolo.

Aquesta vegada van ampliar aforament i van passar al Sant Jordi Club, que no es va omplir, però que va vibrar al màxim amb el duet britànic, que van demostrar un domini absolut de l’escenari i de les cançons. Les noves van sonar com si fossin ja clàssics del grup, i les antigues (que tampoc ho són tant i és que es van formar el 2013), van retronar per tot el recinte. Rock. Això és rock i que necessari és en un món que cada dia s’aposta més per altres estils.

- Publicitat -

El grup potser encara no té al nostre país el reconeixement que té a altres parts del planeta, però no es pot negar que tots els qui vam assistir ahir al concert vam quedar encantats i repetirem cada vegada que decideixin tornar. I arribarà el dia que ens costarà aconseguir una entrada i si no temps al temps.

A part de joies del nou disc com Lights Out o Where Are You Now?, també vam poder escoltar temes del primer disc com Little Monster, Figure it Out o un Out of the Black, que va servir per cloure una nit memorable.


NOTA: 8/10

SETLIST

 1. How Did We Get So Dark?
 2. Where Are You Now?
 3. Lights Out
 4. Come on Over
 5. You Can Be So Cruel
 6. I Only Lie When I Love You
 7. She’s Creeping
 8. Little Monster
 9. Hook, Line & Sinker
 10. Blood Hands
 11. Don’t Tell
 12. Hole in Your Heart
 13. Loose Change
 14. Figure It Out
 15. Ten Tonne Skeleton
 16. Out of the Black


Marc Clapés