Coldplay han trigat 7 anys a tornar a Barcelona, però déu ni do quin concert es van marcar en la seva primera nit a la capital catalana. Un espectacle ple de llums, colors, focs, confeti i sobretot, on no van parar de sonar èxits un darrere l’altre.

No van faltar temes com Fix You, Clocks, Yellow, The Scientist, Viva la vida, o algunes de les noves peces, Adventure of a lifetime o Up&Up, que va servir per tancar una nit que alguns afortunats podran reviure avui, en el segon concert a l’Estadi Olímpic.

La jornada de concerts la van obrir Alessia Cara i Lianne La Havas, que van demostrar el seu talent amb unes interpretacions sublims, que van deixar a més d’un amb la boca oberta.

- Publicitat -
FOTOS
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS