Feia 7 anys que Millencolin no publicaven nou disc, i els seus seguidors tenien ganes de festa, durant el concert que va tenir lloc ahir a la nit a la Sala Apolo de Barcelona. Una sala que pràcticament va fer ple absolut i que no va parar de moure’s al ritme contagiós i vibrant del grup suec.

Ja fa prop de 25 anys que estan en això de la música i es nota en els seus directes, que connecten a la perfecció amb uns seguidors que sabien perfectament el que es trobarien a sobre l’escenari.

No hi va haver temps per relaxar-se i els hits van anar caient un rere l’altre. Fins a 21 temes van arribar a sonar, la majoria d’ells del nou disc True Brew, però també d’anteriors treballs com Pennybridge Pioneers o Home From Home.

- Publicitat -

Una nit on tothom va treure l’adrenalina que portava a dins i que va deixar-nos clar que els Millencolin, tenen corda per estona.

FOTOGRAFIES I VÍDEOS DEL CONCERT
(clica a la imatge per fer-la més gran)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS