Nit de rock a Bikini amb The Darkness, la banda d’un animat Justin Hawkins, que no ha parat de fer-nos-ho passar bé durant els més de 90 minuts que ha durat l’espectacle.
La banda britànica actuava a Barcelona, per presentar el seu últim disc, Last of Our Kind, editat el juny de l’any passat, però tot i així, també hem pogut gaudir d’alguns dels clàssics més emblemàtics del grup, que han provocat el deliri de la sala.
Crits de Justin, o Fernando, un dels ajudants de l’escenari, que s’ha tornat un dels protagonistes de la nit, aclamat pel públic, així com la Nora, una nena que ha pujat durant el tema Friday Night i ha gaudit des del piano, del show que oferien els membres del grup.
Un concert molt addictiu, d’una banda que ho donen absolutament tot a sobre l’escenari, o entre el públic. I és que durant la darrera cançó, el líder del grup s’ha passejat entremig de tots els assistents, provocant un final d’allò més intens i emocionant.
Per cert, que els encarregats d’obrir a The Darkness, han estat The River 68’s.
FOTOGRAFIES I VÍDEOS DEL CONCERT
(clica a la imatge per fer-la més gran)

 

 

- Publicitat -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS