Al crit de: “Barcelona, bona nit! Aquesta nit serà increïble! “ els madrilenys van presentar el seu tercer disc Copacabana.
El grup IZAL va arribar al Sant Jordi Club el passat 11 de desembre carregats de força i ganes de fer volar al públic.
Pels altaveus del Sant Jordi, una hostessa de vol ens va donar la benvinguda a un viatge apassionant.
Aquesta banda d’indie, pop/rock que ha omplert durant els últims anys els cartells dels festivals més destacats del país, van pujar a l’escenari amb un objectiu molt clar, fer del concert, un concert de somni.
Els integrants del grup van donar­-ho tot amb cada cançó. Cada una de les seves lletres s’omplia de passió i sensibilitat.
La facilitat amb la qual escurcen la distància entre l’escenari i el públic i fan sentir als assistents un més de la banda, és l’essència d’ IZAL.
Durant el concert, la banda va expressar el seu fort vincle amb Barcelona. Els carrers del Raval van donar llum al videoclip del primer senzill i a més es tracta de la ciutat on es troba Blind Records, estudis en els quals es va gravar aquest tercer disc.
A més a més l’actuació, va permetre’ls fer homenatge a tots els petits locals que aposten pels grups emergents. Tots aquells llocs com els que ja fa 6 anys van donar­-los l’oportunitat d’apropar­-se als escenaris.
Totes les històries que neixen dels versos de les seves cançons i a les quals van donar veu aquella nit, van permetre recordar al públic que cadascun és el protagonista de la seva pròpia aventura i que mai hem de pensar que estem sols quan mirem enrere.
Després de l’actuació de la banda i amb l’esperança que podrem gaudir molt i molt temps de viatges tendres, excitants i sense turbulències, només queda donar les gràcies a IZAL per insistir i incitar­-nos a seguir mirant “Hacia el norte”.
Míriam Ibáñez
- Publicitat -