Arribats des de Madrid el grup Raza Guaya, van ser els encarregats de donar inici al final de gira dels Itaca Band.

Amb les entrades exhaurides, el passat divendres 18 de desembre la Sala Salamandra es va omplir de temerarios i temerarias disposats a trencar la barrera del so.

Ja ens van avisar que hi haurien moltes sorpreses, i no van decebre. Jan de los Barrankillos, Laura de Canciones de Nadie, en Pere Mercader, Guillem del Roig… i el petit Joel, protagonista del videoclip de “Rebélate”, que va pujar a l’escenari amb la seva guitarra i va protagonitzar un dels moments més potents i emocionants de la nit.

- Publicitat -

Els ritmes de reggae i les cançons fresques, del disc Rema, van fer­-se lloc entre les contundents cançons de Temerario.

Un disc elaborat que conté sons ballables i lletres que no deixen indiferent i amb el qual els assistents a l’acte van gaudir cançó rere cançó.

Un directe proper i ple de força que va fer cantar a l’uníson a tots els assistents, però que a la vegada va donar llum a moments on la tendresa va esdevenir protagonista.

Un públic vibrant, al nivell de la banda des del primer minut, i l’energia que caracteritza a Itaca Band van ser la combinació perfecta per una nit commovedora que va sobrepassar les expectatives.

Fa uns dies van estrenar el nou videoclip de Torna’m amb la col·laboració de Txarango, aquí te’l deixem perquè puguis seguir gaudint de la seva música.

Míriam Ibáñez