Dir fins aviat no és sinònim de punt final. El grup Trast va celebrar el passat dimecres 11 de novembre el final de gira de “Diari de matinada”.
Un disc que sortia a la llum al maig de 2014 i que durant dos anys ha donat màgia a moltes nits d’estiu i festa major. Ritmes ballables i contundents missatges, per omplir­-nos d’esperança, il·lusió i donar color a la vida, han anat de la mà d’aquest grup, que ha col·laborat amb bandes com: La Pegatina, Txarango, La Raíz, Bongo Botrako o Strombers.
La Sala Apolo [2] va ser l’escenari triat per #​l​últimanit.​ La Barraca va donar inici a una nit especial que va comptar amb la presència de Dj Send0, 9son i moltes col∙laboracions. Trast va oferir un directe enèrgic, proper al públic i ple de sorpreses. Concert rere concert han regalat per places, festes i sales musicals les seves melodies plenes de reivindicació i l’última nit de la banda no va decebre. Una vegada més, van entregar­-se al públic amb els seus intensos versos que expliquen històries reals i que tenen el poder de fer­-te sentir el caliu i la seguretat d’estar a casa, envoltat dels teus.
I així va ser l’última nit, acompanyats d’amics, amigues i família en un ambient festiu, Trast va acomiadar­-se dels escenaris, per endinsar­-se durant una temporada en nous projectes, renovar energies i poder tornar amb més forces que mai.
Esperem tornar­-los a veure aviat en algun dels escenaris i festivals més importants del territori.
De moment, per fer l’espera més amena podem seguir gaudint de la seva música.

Míriam Ibáñez

- Publicitat -