El segon i últim show de l’excantant d’El Canto del Loco, Dani Martín, va deixar tots els espectadors bocabadats. Ahir a les 22 hores el Pavelló Olímpic de Badalona va acollir un cúmul de persones i emocions que no tots els artistes aconsegueixen al llarg de la seva carrera. Mesos després que s’esgotessin les entrades disponibles, per fi havia arribat el dia.
El madrileny va començar el concert (després que Sidecars fessin amena l’espera, recordant-nos que també són un gran grup de pop-rock espanyol) amb una de les cançons més famoses d’ECDL, “La Suerte de Mi Vida”, i ràpidament el públic va adonar-se que no seria un concert qualsevol, sinó que havia estat preparat amb molta cura per emocionar tots els oients.
Va fer un recorregut per tota la seva discografia com a cantant solista (incloent-hi cançons fins ara mai tocades, com la dedicada a la seva germana que va morir fa uns anys, “El cielo de los perros”) i va fer embogir el públic amb algunes de les mítiques cançons del grup que el va portar a la fama, com “Insoportable”, “Una foto en blanco y negro” o “Son Sueños”. També va cantar temes que ningú s’esperava, com “Ekix”, que és difícil recordar quan va ser l’últim cop que la va interpretar en viu.
Dani Martín i el seu equip van aconseguir transformar l’escenari en un circ. Acròbates i pallassos sortien entre cançó i cançó per fer un petit número i deixaven la gent fascinada. El moment més mític de la nit, però, va ser quan van sortir els dos cantants més famosos de Cornellà, Jose i David d’Estopa, a tocar el seu nou tema “Pastillas para dormir”. Tot i que era previsible que serien ells l’artista convidat de la nit, la gent va semblar sorpresa i, sobretot, contenta. Els germans Muñoz van acomiadar-se amb un “nos vemos en el Sant Jordi!”, on tocaran el 27 de novembre.
Públic de tot tipus, des de famílies senceres fins a grups d’amics amb certa edat tornant-se bojos amb les cançons del final de la seva adolescència, van cantar a l’uníson sense parar durant les dues hores i mitja de concert, que es pot resumir en emoció, melancolia i il·lusió de tornar a ser nens durant una nit.

- Publicitat -