Ple absolut, per la primera visita de Bruno Mars a Catalunya. El Pavelló Olímpic de Badalona, se li va quedar petit. De fet, les entrades estaven exhaurides des de feia mesos. I és que, és un dels artistes que sonen més a la ràdio i eren moltes les persones que tenien ganes de veure’l en directe.

I no va decebre gens. Tot el contrari. Les seves cançons en directe, sonen de llarg, molt millor que enregistrades.

Un directe molt intens, ple de ritme, amb uns músics que ho donen tot, que et fan moure el cos, saltar, ballar, cantar i cridar (em van deixar una orella completament sorda!).

- Publicitat -
El concert va començar amb uns 20 minuts de retard, moments que la gent va aprofitar per fer l’onada, aplaudir, cridar i corejar el nom del Bruno.
De cop van apagar els llums, va caure la gran cortina que tapava l’escenari i va començar l’espectacle. La primera que va sonar, com en tota la gira, va ser la que dóna nom al tour, Moonshine, tema que pertany al seu nou disc Unorthodox Jukebox. Mentre l’estava interpretant, ja vaig veure clar, que aquell seria un gran concert. 
Després de Natalie, va arribar un dels senzills del nou disc, l’animada Treasure, que va provocar, un dels primers deliris de la nit. 
El show va seguir i ens va proporcionar el plaer d’escoltar el tema Billionaire, fruit de la seva col·laboració amb Travie McCoy. També va oferir-nos, Nothing on you, la cançó que ens va fer descobrir-lo, al costat de B.O.B.
Hi va haver moments per tot, per saltar i ballar amb temes com Marry you, i d’altres de pell de gallina, amb tot el públic corejant la cançó i obrint els seus telèfons (grans substituts dels encenedors), a When I was your man o Just the way you are.
Els instants finals, vam poder veure en Bruno fent uns tocs amb la bateria, que van ser l’inici del primer dels bisos, l’aclamada Locked out of heaven, que va provocar un altre dels moments àlgids del concert.
Després va arribar Gorilla, el darrer dels senzills del disc, i tot plegat va finalitzar amb foc, explosions i en Bruno alçat a una plataforma i rebent les felicitacions de tot el públic.
L’únic “però” de la nit, és que es va trobar a faltar The Lazy Song. Tot i així, va ser un concert que en surts satisfet i que et deixa amb ganes de més.
Vídeos del concert
Locked out of heaven

When I was your man


Grenade

Marc Clapés