La cantant Taylor Momsen es va endur un bon esglai mentre estava actuant el passat dissabte a La Cartuja de Sevilla, quan obria el concert dels AC/DC.

Mentre interpretava ‘Witches Burn’ un ratpenat se li va enganxar a la cuixa i la va mossegar. La gent del públic va començar a cridar però ella no entenia què passava. Quan va veure el què passava va demanar ajuda. Alguns membres del seu equip es van apropar però no sabien ben bé què fer i l’animal va sortir volant.

L’artista es va prendre la situació com una broma, comentant que ara deu ser una bruixa.

- Publicitat -

Després de comprovar com li havia fet tres marques a la cuixa, la cantant va ser traslladada a un hospital on li van posar una vacuna contra la ràbia. Sembla que haurà de seguir un tractament durant les dues properes setmanes.