El 5 de juliol de 2021 va morir la cantant italiana Raffaella Carrá, molt recordava per les seves festives cançons, que durant dècades van monopolitzar les llistes d’èxit i les discoteques d’Itàlia i també de Catalunya, entre altres països.

Aquest 2024 un dels seus èxits ‘Pedro‘ s’ha fet viral les darreres setmanes gràcies a TikTok i un rus anomenat Fleksa30, que va compartir un muntatge de la seva mascota, sobre una base de tecno creada per DJ Jaxomy i Agatino Romero, que són els que han compartit de forma oficial el remix a les plataformes d’streaming, després que els hereus de la Carrá donessin la seva aprovació.

Ara mateix la cançó és número 1 de tendències virals a l’estat espanyol i número 2 al global del món i triomfa en llistes com la francesa, la sueca, la mexicana, australiana o la d’Alemanya, on ocupa el quart lloc.

- Publicitat -

El remix es va compartir a Spotify el passat 29 de març i ja suma més de 60 milions de reproduccions, sent ja l’èxit més important en aquesta plataforma per la cantant.

Els últims dies la cançó també ha estat emprada per les Joventuts Socialistes i corren un bon grapat de mems amb l’èxit de la Carrá.

@fleksa30 También hay una versión tan original de Pedro raccoon 🫶🏻🕺🏻🦝#pedro #mapache #ginger ♬ Pedro – Jaxomy & Agatino Romero & Raffaella Carrà