Després de cinc mesos amb ‘Els teus ulls’ com la cançó en català que més ha sonat a la ràdio musical de Catalunya, Oques Grasses agafen el relleu a l’Alfred Garcia, i ho fan amb el primer senzill de “Fruit del deliri”, ‘Com està el pati‘. Suma 9 llocs en un mes fins a situar-se com el tema número 1 a la ràdio del país.

En segon lloc es mantenen La Fúmiga i els Tyets amb ‘Covards’, seguits per l’anterior número 1 d’Alfred Garcia i ‘Els teus ulls’. Nil Moliner puja fins al quart lloc amb ‘Ara’, mentre que Sexenni i The Tyets són cinquens amb ‘Grup de pop’.

La col·laboració entre Buhos i Mar Lucas s’estrena al sisè lloc, així com ‘Que chévere’ de Mama Dousha que ho fa el vuitena plaça. ‘Solucions i no problemes’ de Figa Flawas debuta al novè lloc i ja fora del top 10 també s’estrenen: ‘Camises de palmeres’, de Blaumut (12); ‘SexeSexy’ de Mushkaa i Bad Gyal (13); ‘Començar a viure’, d’Els Catarres (17); ‘Q NO’, de Sofia Coll (18); ‘Com el dia i la nit’, d’Oques Grasses i Julieta (21); ‘Dins del meu cap’, de Miki Núñez (24); i ‘Estaré millor demà’, de Marlena i The Tyets (28).

- Publicitat -