Taylor Swift continua demostrant que és l’artista femenina número 1 del moment i no para de destrossar rècords a tot arreu. La sortida del seu nou disc “The Tortured Poets Department” va aconseguir situar les 31 cançons del treball entre el top 50 global de Spotify.

Un disc que va sumar més de 25 milions de reproduccions en un sol dia amb ‘Fortnight’, superant les xifres que va obtenir Mariah Carey i el seu ‘All I Want For Christmas is You’, fa uns mesos.

Així mateix les reproduccions totals del disc superen els 313 milions, destrossant l’anterior rècord, que per cert era d’ella, quan amb “Midnights” va aconseguir-ne 186 milions.

- Publicitat -

L’artista no només suma en streaming, ja que les diferents variacions de l’edició física del disc, faran que encara augmentin més aquestes dades.

La pregunta que es fa tothom ara mateix és si el nou treball superarà els 1,6 milions de còpies de “Midnights”. Algunes webs ja especulen que podria superar els 2 milions d’unitats venudes, fet que la situarien com el tercer disc més venut de la història, durant la primera setmana, als Estats Units.