Alfred García continua trencant tots els rècords i ‘Els teus ulls‘ segueix sent la cançó en català que més sona a la ràdio musical de Catalunya. El tema suma ja 5 mesos consecutius al número 1 i cap altre artista aconsegueix desbancar-lo. A Spotify ja acumula més de 3,1 milions de reproduccions.

En segona plaça trobem La Fúmiga i els Tyets amb ‘Covards’, seguits per l’espectacular crescuda de ‘Grup de pop’, de Sexenni i de nou amb els The Tyets, que passa del lloc 20 al 3.

En sisena plaça debuten Sopa de Cabra i Triquell amb ‘Que et vagi bé’, mentre que la nova producció d’Oques Grasses ‘Com està el pati’ ho fa a la número 10.

- Publicitat -

També entren a la llista Nil Moliner i ‘Ara’ al lloc 13; ‘El lloc’, de Roger Padrós al 20; ‘Que el viatge sigui llarg’ d’Ernest Plana i Sara Roy, al 27; ‘Vine’, de la Jim, al 28; i ‘Gates’ de la Laura Gibert, al 29.