Alfred Garcia continua imparable amb ‘Els teus ulls’ que suma ja 4 mesos sent la cançó en català que més sona a la ràdio musical del país. La cançó suma més de 2,3 milions de reproduccions a Spotify i segueix agradant i molt a la gent.

L’Alfred ens va explicar durant una entrevista que li vam fer al plató d’Eufòria, que cuidava molt les produccions que feia i que podia trigar molt temps a presentar un nou tema, si no estava al nivell o superior a l’anterior senzill. Tindrà feina per superar ‘Els teus ulls’, però estem convençuts que ho aconseguirà.

La segona cançó de la llista confeccionada per APECAT, és ‘4 Kissus’, dels Figa Flawas, que escala directament des del setè lloc. Gran pujada també per ‘L’amor no està de moda’, de Mama Dousha, que puja del 14 al 3. La col·laboració entre La Fúmiga i els Tyets amb ‘Covards’ s’estrena a la quarta posició, seguida per ‘Diabla’, de nou amb Figa Flawas, en col·laboració de Mushkaa. Els Amics de les Arts també s’estrenen a la llista, des de la plaça 9 amb ‘Les paraules que triem no dir’.

- Publicitat -

Fora del top 10 també debuten a la llista: ‘Cada tren’, de Flashy Ice Cream (nº13); ‘La meva sort’, de Ginestà (nº14); ‘Abans que s’acabi el món’, de Gertudis (nº16); ‘Enemics’, de dani6ix i Izzkid (nº18); ‘Grup de pop’, de Sexenni i The Tyets (nº20); i ‘Xao Xao’, de Scorpio (nº23).

Un mes més la presència femenina entre el top 30 és força escassa amb presència només de dones en solitari amb Sara Roy, Julieta, Scorpio i Coco, així com també mixtes amb Mushkaa, Ginestà i Els Catarres.