Fa 3 mesos que l’Alfred Garcia situa ‘Els teus ulls’ com la cançó en català que més sona a les emissores musicals de Catalunya. Així ho ha revelat el rànquing mensual que l’APECAT publica cada mes.

En segon lloc trobem la nova versió de ‘Vull estar amb tu’, amb Els Catarres, Stay Homas i Zoo, mentre que ‘Rikiti’ és tercera. Roger Padrós puja fins al quart lloc amb ‘Digue’m’, The Tyets segueixen cinquens amb ‘Tornem a casa’, mentre que La Fúmiga‘ es sisena amb ‘Tornar’.

A la setena posició debuten Figa Flawas amb ‘4 Kissus’. També debuten Triquell amb ‘Plàstic’ des del lloc 11; ‘Tikitaka’ de dani6ix i Izzkid’ des del 12, ‘Ballant sota la lluna’, de Sara Roy, ‘L’amor no està de moda’, de Mama Dousha i ‘Todito Toh’, de Porto Bello, des del lloc 15.

- Publicitat -

Entre la resta de top també entren ‘A200’ i ‘Massstimas’, d‘Edu Esteve, així com ‘Tota la vida’, dels Iglú.

Una vegada més la presència d’artistes femenines és força escàs i només trobem 4 cançons al top 30: ‘Lokura, de Julieta; ‘Ballant sota la lluna’, de Sara Roy; ‘M’enxixo’, de Scorpio; i la col·laboració de Figa Flawas amb Mushka a ‘Diabla’. Podríem comptabilitzar una cinquena amb Els Catarres i ‘Vull estar amb tu’, però continuaria sent molt pobra la presència femenina a la ràdio del nostre país.