Un any més Primera Fila segueix sumant usuaris únics i visites al seu portal web. El 2022 ja vam triplicar les visites del 2021 i enguany millorem els espectaculars resultats de l’any passat i seguim en línia ascendent des de la creació del web el 2018.

També augmenten els usuaris únics que ens visiten diàriament, així com a les nostres xarxes socials, on hem crescut considerablement durant aquest any, gràcies al contingut diari que hem anat compartint.

Les publicacions més vistes aquest 2023 han estat l’agenda de concerts del 2023, seguit pels tops de les 40 i 50 cançons més importants de la Primera Llista. El recull dels discs publicats el 2023, les cançons de l’estiu 2023, les cançons de Sant Jordi o els tops de diferents artistes com Buhos, Els Catarres, Oques Grasses, The Tyets o Els Amics de les Arts també figuren entre el més consultat.

- Publicitat -

Una vegada més i en nom de tot l’equip que fa possible aquest projecte, moltes gràcies per confiar en nosaltres i esperem que tot el que tenim pensat pel 2024 també us agradi i ens continueu visitant!