El fenomen ‘Rikiti’ ha tocat sostre aquest mes d’octubre i Mama Dousha ha situat la seva cançó com la més radiada a les emissores de ràdio del nostre país, en una de les produccions més diferents que sonen actualment.

En segona posició trobem un altre debut sonat, el de les Coco i el seu ‘Llimona i sal’, que debuta en aquest gran lloc.

En tercer lloc cauen Stay Homas i The Tyets, després de passar-se tot l’estiu al primer lloc amb ‘La platja’. Els Amics de les Arts i la seva batxata ‘Tothom es separa’ creix fins a la quarta posició, mentre que ‘Supernova’ dels lleidatans Sexenni debuta en vuitè lloc. Ginestà situen el seu ‘Em bategues’ en novè lloc, mentre que Àlex Pérez també debuta aquest mes a la llista amb ‘Eterns’ directament des del lloc 11. Roger Padrós debuta al catorzè lloc amb ‘El món’.

- Publicitat -