Després de dues setmanes al Top10 de les cançons més buscades de Catalunya, “Rikiti” del barceloní Mama Dousha s’ha situat al capdamunt d’aquesta llista. La cançó, que està cantada en català, és una de les que més sona a les principals ràdios musicals catalanes. I no és estrany, ja que la cançó és actualment un èxit molt reproduït que no para de sumar reproduccions

Mama Dousha és el nom artístic de Bruno de Fabrizzis, l’autor i intèrpret de “Rikiti”, una cançó que ha sorprès a tothom per la seva original fusió de música electrònica, cançó d’autor i pop urbà, amb una lletra i un ritme molt originals. “Rikiti” ha comptat amb la producció d’Scotty DK, un dels joves productors amb més èxit de la nova escena urbana catalana.

El cantant, music i compositor barceloní fa dos anys que va publicant cançons, com “Britney”, un altre dels seus grans èxits, que va ser remesclat i cantat per The Tyets l’estiu passat i que suma centenars de milers de reproduccions a les plataformes digitals. Durant el mes de novembre Mama Dousha publicarà “Segur que m’equivoco”, la primera part d’un disc que es dividirà en dos EP’s. Bruno de Fabrizzis, també ha estat co-presentador del programa “Les Gates” d’iCat la temporada passada.

- Publicitat -

Mama Dousha presentarà en directe l’EP “Segur que m’equivoco” el pròxim 15 de desembre a la Sala 3 del Razzmatazz.

A Primera Fila vam parlar amb ell el mes de març i aquí ho podeu recuperar: