Foto: Marta Mas

Aquest mes d’agost ens hem fet tips d’anar a la platja i també d’escoltar la cançó homònima dels Stay Homas i The Tyets, que per segon mes consecutiu ha estat la cançó que més ha sonat a la ràdio del nostre país. La suma de les dues formacions ha estat d’allò més encertada, prova d’això l’èxit que ha obtingut també a les llistes virals de Spotify o a Tiktok.

Buhos també confirmen la bona acollida de ‘El món de veritat’ que escala fins al segon lloc, en aquesta nova versió amb Juan Magán. Joan Dausà és tercer amb ‘Jo mai mai’, seguit del ‘Gelat’ de Miki Núñez i ‘Cor’ d’Els Catarres, que escala 5 places en un mes.

Bona pujada per la ‘Postal barata’, de la Suu, que entra al top 10 sumant 8 llocs durant el mes d’agost.

- Publicitat -

Pel que fa a les novetats, les trobem des de la posició 16 amb Marru i el seu ‘Me gusta el sushi’, també ‘Diabla’ de Figa Flawas, ‘La Mama amb ‘Pelat i pelut’, Mosaic amb ‘Gira-sol’ i Okdw amb ‘Només amigues.