Els The Tyets segueixen trencant murs, sostres i obrint camí per la música en català.

Si per molts aconseguir xifres altes cantant 100% en català era impossible, el duet de Mataró ja ha demostrat que no és així: primer viralitzant cançons com De l’1 al què, Bailoteo, Olivia o Coti x Coti (que sona a les celebracions del Barça i als streams de tòtems com Ibai Llanos), i ara per aconseguir una xifra inèdita per la música en català: més d’1 milió d’oients mensuals a Spotify. El màxim que s’havia aconseguit fins al moment estava per sota dels 700.000.

Èpic Solete, el segon disc dels The Tyets, té tot just 3 mesos de vida i acumula actualment 28 milions d’escoltes només a la plataforma de Spotify. Els seus temes sonen més enllà de Catalunya portant la música en català (i una sardana!) arreu del territori espanyol fent entrar “Coti x Coti” a les llistes d’èxits a Espanya. Algunes dades en aquest sentit:

- Publicitat -

Posició #2 a la llista de virals Espanya
Van arribar a tenir 4 temes del disc a la llistat dels 50 virals a Espanya
Entra per primera vegada un tema en català a la llista Pop con Ñ
També a la llista Èxitos España
3 mesos entre els 25 discos més venuts a l’Estat Espanyol