Figa Flawas continuen amb el seu bon 2023 i aconsegueixen situar ‘Mussegu’ com la cançó en català que més ha sonat a la ràdio durant el mes de juny. La proposta ha estat capaç de destronar el ‘Coti x Coti’, dels Tyets, que cau al segon lloc, seguida de molt a prop per ‘Olívia’.

Joan Dausà suma 6 llocs amb la versió 10 anys de ‘Jo mai mai’, mentre que Stay Homas se situen cinquens amb ‘La nòria’. Triquell és sisè amb ‘CBD i espardenyes’. La versió remix del ‘Coti x Coti’ entra des del lloc 7 seguit per l’entrada de ‘Cor’ d’Els Catarres. 

Fora del top 10 també entren Sexenni amb ‘Per la borda’ (18); ‘Alcem les copes’, de Les Montses (19); ‘Girem-ho tot’, de Núria López (23); ‘De flor en flor’, de Yung Rajola (28); i ‘Cremant carretera’, de La tour de Carol, a la posició 29.

- Publicitat -

La llista la confecciona cada mes l’APECAT.