Aquest divendres ha tingut lloc la gala final del concurs musical de TV3 Eufòria, on la Jim s’ha proclamat la guanyadora en imposar-se per un 59% a la Carla, que ha quedat segona amb un 41% dels vots.

La Jim era una de les preferides del públic, per la seva gran evolució que ha fet cada setmana, sent segurament la concursant menys mainstream i amb més personalitat d’aquesta edició.

Com a premi tindrà l’ocasió de signar contracte discogràfic amb Música Global, així com interpretar la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio, un tema anomenat ‘ Jo t’estimo igual’ i que canta en Lildami. També actuarà a un parell de festivals estiuencs i el dia 30 de juny pujarà a l’escenari del Sant Jordi Club per cantar amb en Miki Núñez en el concert de presentació de “121”.

- Publicitat -

El format televisiu ha estat líder cada divendres i avui mateix ha confirmat la tercera temporada del programa.