La sueca Loreen ha tornat a guanyar Eurovisió, després de fer-ho el 2012 amb ‘Euphoria’. Onze anys després l’artista ha tornat a ser la més votada amb ‘Tattoo‘, una cançó que recorda al mític ‘Flying Free’, de Pont Aeri.

Loreen ha sumat 340 punts del jurat internacional, que sumats als 243 punts del televot han estat més que suficients per imposar-se a la resta de propostes.

En segona posició s’ha situat Finlàndia amb ‘Cha Cha Cha’, que s’ha quedat a 57 punts de guanyar. Israel ha estat tercera. La representant espanyola Blanca Paloma i el seu ‘EA EA’ ha quedat en dissetena posició, tot i que les cases d’apostes pronosticaven que figuraria entre les 10 primeres. El televot només li ha donat 5 punts, sent el país amb menys vots.

- Publicitat -

Amb aquesta victòria, Suècia empata amb Irlanda amb un total de 7 vegades que han guanyat el festival.