Foto: Marc Clapés

The Tyets situen el seu èxit viral ‘Coti x Coti’ com la cançó en català que més ha sonat a la ràdio del país durant aquest mes de maig, segons informa APECAT. Un mes on la produccions dels mataronins ha entrat a les principals llistes d’èxit d’arreu d’Espanya, fent pujar substancialment els seguidors i oients del grup. Els mitjans no s’han quedat al marge i han abraçat la cançó inclosa al disc “Èpic Solete”.

La segona posició és per un altre viral (no només a Catalunya), també a Espanya: ‘Mussegu’, de Figa Flawas ha estat una sensació. La bachata en català que han fet aquest parell ha arrasat a tot arreu i s’ha situat com la segona cançó més radiada al maig.

El tercer lloc és per ‘La nòria’, dels Stay Homas, mentre que The Tyets situen ‘Olívia‘ en quarta plaça. Triquell puja 10 llocs en un mes gràcies a ‘CBD i espardenyes’. Edu Esteve és sisè amb ‘No vull despertar’, Buhos se situen setens amb ‘La nit està que crema’; Gertrudis continuen creixent amb ‘M’agrada’; The Tyets situen ‘Bailoteo’ a la posició 9, mentre que el número 10 debuta Joan Dausà amb la nova versió del ‘Jo mai mai’.

- Publicitat -

Altres debuts els trobem al lloc 12 amb Julieta i ‘Cari’; Flashy Ice Cream amb ‘Quan em tornes a mirar’ (15); Siderland ‘Ja no et trobo a faltar’ (22); Els Amics de les Arts i Amaral ‘La nit sembla que serà nostra’ (24); Scorpio ‘Nenes presumides’ (26); La Fúmiga ‘Principis’ (27); 31 FAM ‘Funeral’ (28); i Triquell ‘Evenjelly (Flowin’) (30).