Stay Homas han situat ‘La nòria’ com la cançó en català que més ha sonat a les emissores de ràdio al nostre país durant el mes d’abril, segons ha informat APECAT. Va ser el primer senzill del disc “Homas”.

En segon lloc el fenomen ‘Coti x Coti’, de The Tyets, que escala des de la plaça 15. Buhos són tercers amb ‘La nit està que crema’.

Gran pujada per Edu Esteve i ‘No vull despertar’ que suma 9 llocs en un mes. I ja que parlem d’escalades importants la dels Porto Bello amb ‘Cantar-te’ també és de les que fa goig, ja que passa del lloc 27 al 5.

- Publicitat -

Al top 10 debuten ‘Loviu baby’, de Doctor Prats (nº9), mehtre que The Tyets situen ‘Olivia’ al 10. Fora del top 10, debut pels Figa Flawas i ‘Mussegu’ (nº13); Gertrudis i Macaco ‘M’agrada’ (nº17); ‘Et deixo la mà’, de Mariona Escoda (nº19); ‘Globus’ de Renaldo & Clara (nº27) i Júlia Blum amb ‘Cançons amb títols llargs’ (nº29).