‘La nit està que crema’, de Buhos, ha estat la cançó que ha sonat més a les emissores de ràdio del país durant el darrer mes. La cançó debuta directament al primer lloc de la llista i desbanca a ‘Jugular’, de Triquell, que cau al tercer lloc. El segon és pels Stay Homas, que amb ‘La nòria’ sumen 15 posicions en un mes.

El ‘Bailoteo’, dels Tyets és quarta, seguida de ‘M’és igual’, de Lildami, que escala des del lloc 25. Les ‘Cançons d’amor’, d’Els Catarres i La Fúmiga ocupen el sisè lloc, donant pas a Els Amics de les Arts amb ‘Citant Mercè Rodoreda’ a la setena plaça. ‘Ja no m’importa’, de Sara Roy i ‘CBD i espardenyes’, d’en Triquell, debuten als llocs 8 i 9, mentre que fora del top 10 el fenomen ‘Coti x Coti‘ entra a la posició 15.

També debuten aquest mes de març a la llista: ‘Sayonara’, de Scorpio (22); ‘Estic per tu’, de lal’Ba (23); ‘El nostre lloc’, de Jordi Ninus (24); ‘Ni la moto’, de Lau Gibert (25); ‘Cantar-te’, de Porto Bello (27); i ‘Calenta’, de Bounce Twice (30).

- Publicitat -

Les llistes les confecciona cada més APECAT basant-se en els temes en català que més sonen a les emissores musicals del país.