Triquell confirma la bona acceptació de les seves cançons, prova d’això el gran èxit que està assolint amb ‘Jugular‘, que durant el mes de febrer es va convertir en la cançó en català que més va sonar a les emissores del país, segons el llistat que confecciona APECAT.

En segon lloc se situen The Tyets, que van liderar el mes de gener gràcies a ‘Bailoteo’. La tercera plaça debuten Els Catarres i La Fúmiga amb ‘Cançons d’amor’. El duet entre Miki Núñez i Alfred García i la seva ‘Electricitat’ se situa quarta fent una bona pujada, mentre que Mariona Escoda puja amb ‘Et deixo la mà’ fins al cinquè lloc. Roger Padrós debuta en desena plaça amb ‘Aire’.

Bona pujada dels Siderland amb ‘Que esclati tot’, que va situar-se en onzena plaça. Els Amics de les Arts fan debutar ‘Citant Mercè Rodoreda’ a la tretzena posició. Altres entrades a la llista són: Stay Homas ‘La nòria’ (17); Subliminal ‘Foto familiar’ (18); Sexenni ‘Houston’ (20); Lildami ‘M’és igual (25); Luand ‘Et veig a tu’ (28); Doble ‘No em molesta’ (29); o el mític tema ‘Al mar’ de Manel, al lloc 30.

- Publicitat -