Apecat ha publicat les llistes de les cançons en català que més van sonar a les emissores de ràdio del nostre país durant el 2022 i Lildami s’emporta el premi gros gràcies al ‘Supermercat’ la cançó que va publicar el mes de juny i que des de llavors s’ha fet un fart de sonar a tot arreu. Un gran èxit pel músic de Terrassa, que també va veure com el videoclip català era el més vist del 2022 a Youtube.

En segon lloc se situen Doctor Prats amb ‘A poc a poc’, seguits d’Els Catarres amb ‘Animals’. Joan Dausà és quart amb ‘Queda’t així’ mentre que Els Catarres tornen a aparèixer, aquest cop amb ‘Diamants’ al cinquè lloc. Els lleidatans Sexenni situen el seu potent senzill ‘De lao’ en sisè lloc, Roger Padrós inclou ‘Digue’m a la setena plaça i de nou apareixen Doctor Prats, en aquesta ocasió amb Stay Homas i ‘Seguirem ballant’ que és vuitena. Blaumut ocupen al novè lloc amb ‘El que vull’ i Buhos són desens amb ‘T’he trobat a faltar’.

Fora del top 10 trobem cançons d’Oques Grasses, Sara Roy, Triquell, Edu Esteve, The Tyets, Miki Núñez, Itaca Band, La Pegatina, Ginestà o Sopa de Cabra.

- Publicitat -