Feia setmanes que ‘Blinding Lights‘ s’apropava a ‘Shape of you‘ a Spotify i finalment les últimes hores hi ha hagut “sorpasso”. S’ha de dir que en el moment de la redacció d’aquesta notícia la diferència entre les dues cançons és de només 2 milions de reproduccions en favor de The Weeknd, per tant el marge encara és estret i podrien anar-se intercanviant el lideratge les properes setmanes.

Però el que ‘Blinding Lights’ ha aconseguit en 3 anys és espectacular. La cançó del canadenc ha necessitat pràcticament 3 anys menys que ‘Shape of you’ per assolir les xifres que la cançó d’Ed Sheeran, motiu pel qual The Weeknd pot sentir-se molt orgullós. The Weeknd va estrenar la cançó el novembre de 2019, mentre que Ed Sheeran va compartir el seu èxit el gener de 2017.

Les dues cançons són les úniques en tota la plataforma que superen la barrera dels 3.000 milions de reproduccions, la següent a la llista és ‘Dance monkey’ de Tones and I, que en suma una mica més de 2.700. La cançó més recent que apareix és ‘As it was’ de Harry Styles amb 1.700 milions i situat al lloc 47.

- Publicitat -