El ‘Bailoteo’, de The Tyets és un fenomen de masses i prova d’això les dues setmanes que va situar-se al número 1 de la Primera Llista. Ara, s’hi afegeix una nova fita en saber-se que el tema ha estat el més radiat a les emissores del país, durant el mes de gener.

En segona posició trobem una altra peça que està agradant molt ‘Jugular’, d’en Triquell, que cada mes escala més posicions. Doctor Prats i Stay Homas ocupen el tercer lloc amb ‘Seguirem ballant’. Lildami continua ben amunt amb ‘Supermercat’, així com Edu Esteve que és cinquè amb ‘La primavera’. La col·laboració entre Miki Núñez i Alfred García amb ‘Electricitat’ escala fins al sisè lloc.

A la llista confeccionada per l’APECAT també trobem dues entrades de participants d’Eufòria, com la Mariona Escoda amb ‘Et deixo la mà’ (nº9) i Núria López amb ‘Al teu costat’ (nº11). La proposta de Siderland amb ‘Que esclati tot’ també entra des del lloc 21. La Pegatina, Flashy Ice Cream, Iglú o Km.0 també debuten a la llista amb els seus últims senzills.

- Publicitat -