Alfred García té ganes de tornar a ser el representant de Ràdio Televisió Espanyola a Eurovisió i acaba de compartir a les plataformes d’streaming el tema ‘Desde que tú estás‘, la cançó que ha creat i que proposa pel Benidorm Fest, que tindrà lloc el 31 de gener i el 2 i 4 de febrer, on es triarà el representant per Eurovisió 2023.

Sobre la cançó, el músic del Prat explica que és com un espai on les cançons es tornen records i el temps es torna a iniciar. També remarca que aquesta experiència ja l’està visualitzant perquè va a mort amb el projecte.

També matisa que el tema no té res a veure amb el seu nou disc, però no deixa de ser una cançó creada per ell i la defensarà al màxim.

- Publicitat -

El català ja va representar el 2018 a l’estat espanyol, juntament amb Amaia i ‘Tu canción’.