Spotify ha donat a conèixer les dades del més escoltat durant el 2022 a la plataforma d’streaming, així com el famós Spotify Wrapped, on cada usuari pot veure el que més ha escoltat durant els últims 12 mesos.

Un any més i ja en van uns quants, Bad Bunny se situa com l’artista més escoltat de la plataforma, seguit de Taylor Swift i Drake. En el cas de Taylor Swift és l’única dona que apareix en el top 10. També trobem a The Weeknd, BTS, Ed Sheeran, Harry Styles, Justin Bieber o Eminem. Rosalía és la cantant catalana i espanyola més escoltada a tot el món.

‘As it was‘ es converteix en la cançó més escoltada del 2022, seguida de ‘Heat Waves‘ de Glass Animals i ‘Stay‘ de The Kid Laroi i Justin Bieber, en aquesta cançó que es va publicar durant l’estiu del 2021.

- Publicitat -

Entre el top 10 de les cançons més escoltades de l’any trobem la sessió 52 de Bizarrap i Quevedo, ‘Cold heart’ d’Elton John i Dua Lipa o èxits de Bad Bunny com ‘Me porto bonito’, ‘Tití me preguntó’ o ‘Ojitos lindos’.

Top Tracks Globally:
‘As It Was’ – Harry Styles
‘Heat Waves’ – Glass Animals
‘Stay’(with Justin Bieber) – The Kid LAROI
‘Me Porto Bonito’ – Bad Bunny
‘Tití Me Preguntó’ – Bad Bunny
‘Cold Heart (PNAU Remix)’ – Elton John and Dua Lipa
‘Quevedo: Bzrp Music Sessions, Vol. 52’ – Bizarrap
‘Enemy (with JID)’ – Imagine Dragons
‘Ojitos Lindos’ – Bad Bunny
‘Running Up That Hill (A Deal With God)’ – Kate Bush

Top Albums Globally:
Un Verano Sin Ti – Bad Bunny
Harry’s House – Harry Styles
SOUR – Olivia Rodrigo
= – Ed Sheeran
Planet Her – Doja Cat

Top Artists Globally:
Bad Bunny
Taylor Swift
Drake
The Weeknd
BTS
Ed Sheeran
Harry Styles
Justin Bieber
Kanye West
Eminem