El disc “Midnights” de Taylor Swift ha destrossat tots els rècords establerts fins al moment, durant les seves primeres 24 hores, tant a Spotify com altres plataformes.

El senzill ‘Anti-Hero’ acumula més de 17,3 milions de reproduccions a Spotify i és la cançó més escoltada a tot el món. De fet les 13 primeres cançons són temes que formen part del darrer disc de la cantant. Hem d’anar fins al lloc 14 per trobar l’anterior número 1 de Sam Smith amb Kim Petras. La resta de temes de l’edició deluxe figuren en posicions inferiors.

El rècord que no ha pogut batre la cantant és la del senzill més escoltat en les primeres 24 hores, ja que ‘Easy on me’ va sumar 19,74 milions, ‘All I Want for Christmas is You 17,24 i després ja trobaríem ‘Anti-Hero’ i ‘Lavender Haze’ amb 16,41.

- Publicitat -

A l’estat espanyol hem d’anar fins el lloc 16 per trobar ‘Anti-Hero’, mentre que la resta de temes se situen molt inferiors.

El disc té el número 1 assegurat a la majoria de països i s’haurà de veure què passarà amb Espanya.