Lildami continua en plena forma i el seu ‘Supermercat’ se situa per segon mes consecutiu com la cançó que més ha sonat a les emissores de ràdio del país. L’èxit és incontestable i just aquesta setmana també se situa al número 1 de la Primera Llista.

Les llistes confeccionades per APECAT també destaquen l’èxit de ‘Queda’t així’ de Joan Dausà, que segueix situat al segon lloc. En tercera plaça es mantenen Miki Núñez i Mariona Escoda amb ‘Llums de mitjanit’. El darrer mes trobem pocs canvis i el top 10 només trobem una entrada amb el retorn de Sexenni i el seu èxit ‘De Lao’, que se situa a la posició 9.

The Tyets tornen a entrar a la llista gràcies a ‘De l’1 al què’, que algunes emissores han tornat a fer sonar aquestes últimes setmanes.

- Publicitat -

Al top 10 continuen grups i artistes com La Pegatina, Doctor Prats, Sara Roy o Els Catarres.