Harry Styles ha trencat un nou rècord aquesta setmana a la llista Billboard Hot 100, després de sumar una quinzena setmana no consecutiva al número 1 amb ‘As it Was’. Amb aquestes xifres es converteix en el primer artista solista en sumar 15 setmanes al primer lloc d’aquesta llista en els 64 anys d’història.

‘As it Was’ supera a Elton John amb ‘Candle in the Wind 1997’ que va sumar 14 setmanes de lideratge, les mateixes que ‘I will always love you de Whitney Houston, o com Mariah Carey amb ‘We belong together’, que va estar-se les mateixes setmanes el 2005.

El rècord absolut de setmanes al primer lloc encara recau amb ‘Lil Nas X i Billy Ray Cyrus amb un total de 19 setmanes, amb la particularitat que totes elles van ser de forma consecutiva, una xifra difícil de superar.

- Publicitat -

‘As it Was’ és una de les cançons de l’any, suma més de 1.300 milions de reproduccions a Spotify, mentre que a Youtube el seu videoclip ja suma més de 322 milions de visualitzacions. A Spotify continua entre les 3 cançons més escoltades del moment.