Lildami ha triomfat aquest estiu amb ‘Supermercat’, fins al punt de situar-lo com la cançó que més ha sonat a la ràdio del nostre país durant el mes d’agost, segons les llistes confeccionades per APECAT. En segon lloc trobem a Joan Dausà que cau un lloc amb ‘Queda’t així’. Un altre dels èxits d’aquest estiu ha estat ‘Llums de mitjanit’ amb Miki Núñez i Mariona Escoda que creix fins a situar-se tercera.

Doctor Prats, Sara Roy, La Pegatina, Els Catarres, Sopa de Cabra o la nova versió del ‘Corren’ de Gossos amb Ramon Mirabet, continuen tenint bona presència entre el top 10.

Flashy Ice Cream debuten al dotzè lloc amb ‘Un estiu perfecte’, mentre que hem de viatjar al lloc 17 per trobar una altra novetat, ‘Cada dia’ de Yung Rajola. El senzill ‘Pur’ de Suu ocupa la plaça 22 i Ariox també debuta a la llista a la posició 24 amb ‘Què m’està passant?’. Completen les entrades ’24/7′ de Souza, al lloc 27, i ‘Sota un glop de vi’ d’Els Pets, a la 28.

- Publicitat -