Aquest dijous es posaven a la venda les entrades pels concerts que Coldplay oferirà a Barcelona els dies 24,25 i 27 del mes de maig. Després de l’èxit a la venda, s’ha sumat una quarta i última data pel 28 de maig, però les entrades han volat en molt poc temps i actualment estan exhaurides per les 4 dates.

Des de les 10 en punt del matí s’han format cues virtuals interminables, que en alguns moments superaven les 400.000 persones, fet que veient la capacitat de persones pels tres dies, faran que la banda exhaureixi les localitats pels tres dies.

- Publicitat -

La xarxa s’ha mostrat resignada i en alguns casos indignada davant d’aquestes cues que no feien preveure massa esperança per adquirir les entrades. Per altra banda, algunes persones afortunades feien saber que sí que les havien comprat.

Per altra banda, algunes pàgines de revenda ja venen entrades que pràcticament quadrupliquen el preu original. També a Twitter alguns usuaris venen entrades a preus desorbitats.